HRVATSKI CESTINA DEUTSCH ENGLISH ITALIANO RUSSIAN
MAGYARULCHARTER

Informalyon aVITORLASOK es MOTOR HAYOK hajok berleti dijakrol es feltetelekrol.
Charter egy iranyba:
Szinten egy het elegtelen ahoz hogy on meglatogasa Splitet es Dubrovnikot. Ilyen esetben chartert egy iranyban tudjuk kinalni. Vitorlazast Split- Dubrovnik vagy Dubrovnik- Split iranyba tudjuk ajanlani.
Onek klimatozalt mini buszot, 8 szemelyre tudunk szervezni.
Ennek az ara cca 275 EURo
BEJELENTKEZÉS -szombat 17-ig
Amikor megerkeznek a kikotobe, a mi irodankba be kell jelentkezzniuk, ahol a szukseges okmanyokat elrendezunk Szukseges okmanyok: utlevel, charter szerzodes, ervenyes hajozasi engedely,ervenyes gepvezetoengedely,ervenyes VHF- engedely,plusz mindegyik utazoi fontos adatai.
Amedig a kikoton tartoszkodik:szkipper, kulso motor es kotelezo utolso mosas, kifizetendo csak keszpenzel-abban az esetben amikor nem fizettek be elob.
Szallas reszere biztositas kifizetendo: keszpenzel, EURO-csekel (egy csekell 200 EURO-ig lehet fizetni), hitelkartyaval (VISA,EUROCARD,MASTERCARD, AMERICAN EXPRES).
Ammenyivel a Tulajdonos, a hajo atvetele elott, rossz idojarasra figyelmeztet Onnoket,es ennek ellenere Onnok megis elindulnak a kikotobol, es valamilyem kar erint a hajunkon, egesz befizetet oszeget a Croatiaboats megtartja.
Kulsosegek utan, Onnok atnezik a hajot es ellenorzik a felszerelesi targyak lisztajat. Tulajdonos minden On kerdesere valasztani fog es segit Onnek hogy a hajozas minel biztosagos legyen.
Tulajdonos telefon szamat is megszerezunk onnek, es alando szolgalatjat bizonyuk.
Hajozza be az Adriat!
LEMONDÁS-SZOMBATON 9:00 -ig
A hajot, a szerzodot idore kell viszaszolgalatni, legjobb lenne pentek estig, sertekeny allapotban, ezt kovetoen On visszakapja a teljes leteti dijat.
Celunk hogy On elveze a vitorlazast.
Varunk Onnoket!