HRVATSKI CESTINA DEUTSCH ENGLISH ITALIANO RUSSIAN
MAGYARULCHARTER

     
   
 

Charter u jednom smjeru:

Ako namjeravate ostati samo jedan tjedan, biti ce jako tesko posjetiti Split i Dubrovnik u tako kratkom periodu. U tom slucaju, nasim klijentima nudimo mogucnost chartera u jednom smjeru, bez dodatnih troskova za tranzit log. Na vas zahtjev organiziramo put Split - Dubrovnik (ili Dubrovnik - Split) za najvise osam putnika u klimatiziranim mini autobusima po cijeni cca 275 EUR-a

Prijave - subota od 17:00

Pri dolasku u marinu potrebno je doci u nas ured i srediti potrebnu dokumentaciju. Potrebni dokumenti su: putovnica, ugovor o charteru, dozvola za jedrenje ili upravljanje motornim plovilom ukljucujuci dozvolu za VHF operatora  i lista sa imenima i osobnim podacima svih clanova posade. Za vrijeme usidrenja, placaju se dodatni troskovi npr. skiper, vanjski motor, finalno ciscenje (obvezatno) itd. plativo iskljucivo u gotovinu u slucaju da nije vec placeno i navedeno u charter ugovoru. Polog za osiguranje je plativ u gotovini, EUR-o cekovima do 200 EUR svaki, VISA, EUROCARD, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS. U slucaju losih vremenskih uvjeta mozete biti upozoreni od strane svog osoblja da ne isplovite, a u slucaju da svejedno isplovite i bilo kakva steta bude izazvana ovim cinom, cjelokupan iznos pologa ce se automatski zadrzati.

Nakon sto su sve formalnosti obavljene, mi cemo vas odvesti na jahtu, provesti vas kroz nju, odgovoriti na bilo kakve upite koje biste mogli imati te proci s vama inventornu listu plovila i pomoci vam da se upoznate s njim. Dobit cete broj mobilnog telefona  jednog od voditelja baze koji ce vam biti na usluzi u hitnim slucajevima 24 sata na dan.

Ako je predvideno vrijeme dolaska nakon zalaza sunca, molimo vas da nas obavijestite tako da mozemo organizirati prihvat u bilo koje doba.

Odjave - subota do 9:00

Povratak plovila u marinu predvidamo za petak navecer kako biste se mogli odjaviti ne kasnije od subote u 9:00. Ako brod  nema nikakvih ostecenja polog ce vam biti vracen u cjelosti.

A ono sto se dogada izmedu prijave i odjave je cisto zadovoljstvo.

Cekamo vas!

   
       

HRVATSKI :: CESTINA :: DEUTSCH :: MAGYARUL :: ENGLISH :: ITALIANO :: RUSSIAN
HOME :: CHARTER :: MEGA JAHTE :: MOTORNE JAHTE :: JEDRILICE :: KATAMARANI :: KAKO DOPUTOVATI :: KONTAKT

POSEBNA PONUDA :: ONLINE REZERVACIJE :: INFORMACIJE :: PRODAJA :: MARINE U HRVATSKOJ :: SERVIS
ISTRAŽITE NOVO :: FLOTA :: VRIJEME :: NOVOSTI :: UVJETI POSLOVANJA
© 2004 CROATIA BOATS, BEDINGUNGEN SIND AUF DIESEN AUFSTELLUNGSORT ANWENDBAR.